panelarrow

FC Zutphen

FC Zutphen

Heb je weleens gehoord van FC Zutphen? Deze voetbalclub speelt in de 1e klasse D. In het seizoen 2014/2015 zijn ze op een 12e plek geëindigd in de ranglijst. Naast het team dat deze prestatie heeft behaald zijn er nog een groot aantal andere teams, van de A’tjes tot F’jes. Elk team heeft haar eigen trainer uiteraard, op de website van FC Zutphen kun je de contactgegevens van deze trainers opvragen. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je bij de trainer terecht.

Bestuur van FC Zutphen

Het bestuur van de organisatie bestaat uit een groot aantal mensen. Joop Vreman is de voorzitter, René Bickes de secretaris en Ruud Marks de penningmeester. Daarnaar is er nog iemand die de communicatie, sponsorcommissie, technische zaken en toernooicommissie doet. Kijk op de website van FC Zutphen onder het kopje Colofon als je een volledig overzicht van de medewerkers wilt hebben. Ook de voetbal uitslagen zijn te vinden op de site.

FC Zutphen voetbalschool

Sinds 2014 is er een heuse voetbalschool te vinden bij de club. Zowel dames als heren kunnen bij deze voetbalschool terecht. De voetbalschool is speciaal bedoelt voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar. Uiteraard komt er heel wat kijken bij zo’n school, denk maar eens aan de trainingen, het programma en kosten. Als je wilt weten hoe het allemaal zit, bezoek dan de website van FC Zutphen en kijk onder het kopje “Voetbalschool”. Je vindt daar alle informatie die je nodig hebt. Kun je de informatie die je zoekt niet vinden, neem dan contact op met FC Zutphen en stel je vragen.