panelarrow

Live voetbal volgen via mobiel

Jarenlang kende de Nederlandse voetballiefhebber niets meer dan ‘Radio 1 langs de lijn’ en ‘bord op schoot’. Wanneer de voetbaluitslagen werden voorgelezen op de radio, werd het volume naar 0 gedraaid. Op die manier bleef de spanning er in om ’s avonds anderhalf uur lang naar alle wedstijden te kijk van de Eredivisie. Met de komst van digitale televisie is deze tijd al lang voorbij.

Van Eredivisie Live naar Livestreams

Met de komst van het betaalde kanaal Eredivisie Live kon men tegenwoordig de wedstrijd in zijn geheel op televisie volgen. Hierdoor was er elk weekend voetbal op tv en konden we genieten van de mooiste goals, prachtige slotminuten en zinderende eindfases. Hiermee kwam er een einde aan het live volgen van wedstrijden via de radio. Na een paar jaar was ook Eredivisie Live verleden tijd, aangezien er een nieuwe trend ontstond rond de jaarwisseling van 2013. Door de groei aan de technologie werd live voetbal kijken via tablet en ipad steeds populairder. Hierdoor werd de vraag naar livestreams ook steeds groter. Op internet worden er vele gratis streams aangeboden waarop u de wedstrijd gratis live kunt volgen.

Van livestreams naar live voetbal volgen

Livestreams zijn nog steeds de hit van dit moment. Met de komst van 4G is het ook mogelijk om onderweg of in de auto voetbal te kijken. Toch moet u altijd opletten dat u niet teveel data verbruikt tijdens het live streamen van voetbal. Mocht u geen MB’s meer over hebben, dan bieden livescores de uitkomst! U kunt namelijk live football scores  volgen op zowel Nederlandse als Engelse voetbalwebsites. Zo kunt u zelf bepalen of u push-berichten wilt ontvangen wanneer er gescoord wordt, waardoor u niets meer hoeft te missen van voetbaluitslagen, goals en tussenstanden.