panelarrow

Sporten en eiwitten

Sporten en eiwitten gaan al jaren lang hand in hand. Eiwitten versnellen het herstel van de spieren. Het is voor sporten dus ook vaak routine om na een workout veel eiwitten tot zich te nemen. Dit werkt goed tegen het honger gevoel dat na een training kan zijn ontstaan. Tevens zijn de eiwitten goed voor het herstel van de spieren.

Eiwitten

Het gebruik van eiwitten kan middels verschillende producten. Eiwitten zitten in vele producten welke te koop zijn in iedere supermarkt. Omdat niet iedereen staat te springen om 10 rauwe eieren op een dag weg te werken zijn er ook eiwit shakes of eiwit pillen. Het gebruik van eiwit shakes/pillen kan het makkelijker maken om de dagelijkse hoeveelheid eiwit op een verantwoorde wijze in te nemen. De voordelen van deze producten zijn dat je normaal kunt blijven eten zonder alleen maar bezig te hoeven zijn met voldoende eiwitten tot je te nemen. Het verbeterd de groei en herstel van de spieren.
Let op de shakes en pillen kunnen tot over dosering eiwitten leiden. Over dosering eiwitten raden wij af.

Hoe weet u welke eiwitten goed zijn? Eiwit reviews kunnen u hierbij helpen. Deze laten zien welke positieve en negatieve punten een eiwit product bevat. Hiermee kunt u als consument een wel overwogen keuze maken welke aspecten van een eiwitproduct u aanspreken of juist tegen staan. Weet u met behulp van de reviews nog steeds geen keuze te maken. Dan adviseer ik u meerdere merken te proberen zodat u uit ervaring een beslissing kan nemen.